Van der Burgh
Zoeken

Anita 6336 badpak prothese

 

Anita 6336 badpak prothese

Met Anita care kunt u zorgeloos zwemmen - de siliconenprotheses zijn met een sterke polyurethaanfolie omhuld, die ongevoelig is voor chloor en zout water.
En met een modisch badpak, bikini of tankini heeft u nog meer plezier bij het baden. Om er voor te zorgen dat u zich bij het bewegen in het water zeker kunt blijven voelen, heeft de badmode een hoger gesneden decolleté. Ook de armuitsnijdingen zijn aangepast aan de prothese.
De aan beide zijden ingewerkte prothesehoesjes zijn voorzien van een onopvallende opening aan de zijkant. De ingenaaide cupvoering en de ondercupband zorgen voor optimale steun.


€82,95

Maat Uitleg over maten

Direct leverbaar Binnen 5 - 7 werkdagen Uitverkocht
D46

Kleur

zwart

Toevoegen in wenslijst +
Aantal
Materiaal / Verwerking 
75% Polyamide 
25% Elastaan
 
Polyamide (afk. PA) 
De synthetische chemische vezel wordt vaak met andere vezels gemengd. Deze is scheurvrij, kreukherstellend en snel drogend
 
Elastan (afk. EL) 
Is een synthetische elastische vezel die in de eerste plaats gebruikt wordt om pasvorm en comfort te verbeteren. Deze wordt naargelang gebruiksdoeleind in verschillende hoeveelheden toegevoegd aan andere vezels als bijvoorbeeld katoen of polyamide. Elastan is extreem rekbaar, gemakkelijk in onderhoud en vormbestendig. 
 
Microvezel = Microfibre 
Is de naam van een moderne hightechvezel van polyester of polyamide. De afzonderlijke, eindeloos lange draden of vezels worden verder verwerkt tot fijne garens. Stoffen van microvezel zijn vederlicht en zacht, daarbij enorm sterk en ademend. 
 
LYCRA® 
is de gedeponeerde naam voor de hoogwaardige elastanvezel van de firma INVISTA. Dit verleent kledingstukken duurzame elasticiteit, optimale pasvorm en een perfecte snit.
 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel